Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (3.36 secunde)
Comisiile de politica externa si de aparare ale Senatului au avizat favorabil acordul privind utilizarea de catre SUA a bazelor militare romanesti, cu recomandari referitoare la subiecte precum jurisdictia penala a militarilor americani sau consultari prealabile in cazul unor atacuri.
La aceleasi concluzii au ajuns si nutritionistii americani care coreleaza frecventa cancerului cu consumul de grasimi animale si carne de porc, constatat la negrii din SUA si la polonezii din Europa.
Spre exemplu, Nye” scria despre acordarea (nedorita de partea britanica) a medaliilor Purple Heart de catre americani soldatilor britanici care luptau impreuna cu ei, precum si despre desemnarea unui nou comandant al unitatii cunoscute sub numele de Guards Brigade.
Pentru a intelege influentele culturale, Mack a investigat cum se manifesta acest fenomen la nativii americani â€" Cherokee si Hopi â€" care cunosc aceste fiinte ca oamenii din stel”.
- Daca extraterestrii se vor decide sa ne viziteze, s-ar putea repeta scenariul cu europenii care au sposit pe continentele americane. Lucrurile nu s-au sfarsit prea bine pentru nativii americani.
Din motive neintelese, barbatii afro-americani au un risc mai mare de a dezvolta aceasta boala si au cea mai mare rata de deces cauzata de acest cancer.
Sunt oameni obisnuiti, din rasa alba, imbracati ca niste americani in haine de lucru, de toate zilele. Par fermieri. Sunt agitati, speriati, unii plang.
De exemplu, eu cred ca relatarile astronautilor, atat rusi si americani, au convins multi oameni ca fenomenul este real,chiar daca nu avem inca nici o certitudine in ceea ce priveste originea si natura acesteia, exista mai multe teorii, dar, dinpacate, toate se bazeaza deocamdata, doar pe supozitii.
Indienii americani si mayasii foloseau si ei cristalele pentru diagnosticarea si tratarea bolilor. Astazi, datorita dezvoltarii rapide a tehnologiei, cristalele sunt folosite pentru a transmite si amplifica energiile.In Evul Mediu, cristalele erau considerate talismane magice, iar in prezent, puterea lor supranaturala este de necontestat.
La ce ghinion avem noi, parca vad ca-i batem pe americani. xxx Intreaba Dumnezeu: - Ce-ti mai fac moldovenii, Stefane? - Rau, Doamne:
John Mack a investigat astfel de traditii in Brazilia, Africa de Sud si la nativii americani din SUA. Si in Romania, intamplari inexplicabile, derulate de-a lungul secolelor, au nascut legende intrate in folclor.
In loc sa ne mai concepem ca fiind americani, canadieni, peruvieni, francezi sau chinezi, poate vom incepe sa ne gandim la noi ca la pamanteni.
Cei mai multi antropologi americani contactati nici nu au vrut sa se uite la diapozitive cand au aflat ca acestea ar avea legatura cu OZN-urile.
Noul birou, secret, care ar fi fost infiintat chiar de oficiali ai Pentagonului si care ar fi finantat in mare masura de la bugetul SUA, se spune ca este format, in principal, dintr-o echipa de analisti americani, dar include si un mic contingent britanic.
Avand in vedere pozitia guvernului american privind controversa OZN, militarii americani ar trebui sa evite chiar termenul OZN. Este notabil si faptul ca, alaturi de acceptia traditionala a OZN-urilor, regulamentul enumera si fenomenele aeriene (inclusiv lumini in miscare si fenomene similare).
MAGAZIN: Ce a rezultat din proiectul secret OZN (Autor: DAN D. FARCAS) Am relatat, in numerele trecute despre proiectul AATIP de la Pentagon, finantat cu 22 de milioane de dolari intre anii 2008 si 2012 si destinat studierii fenomenului OZN.
iar multi americani raman extrem de sceptici privind existenta fenomenului, asa cum este el prezentat in mod obisnuit. Au urmat deci schite dupa schite ale viitorului articol, telul principal fiind sa lase ancheta sa vorbeasca de la sine, fara partinire.
De-a lungul generatiilor, desi dovezile contrare se acumulau, contribuabilii americani erau sistematic asigurati de autoritati si de experti ca nu se desfasoara nimic necontrolabil in atmosfera noastra.
- Asta arata ca guvernul si militarii americani au studiat OZN-urile si extraterestrii de ani de zile. China ar putea face acelasi lucru, a spus Zhang.
Nu putem face o reforma foarte buna in sanatate - chiar daca luam modele de la germani sau americani - daca toate celelalte sisteme economico-sociale nu functioneaza bine.
google-analytics.com